Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 05-12-2018 12:16:39

rtyhtfdyh
Nouveau membre
Date d'inscription: 05-12-2018
Messages: 3

adidas ultra boost Vrouw Wit

http://www.lebronfoamposite13.com/images/Adidas%20Yeezy%20Ultra%20Boost%202016%20All%20White_03.jpg


Na het tonen van adidas schoen de colorway "Candy Cane", kwamen we terug met een nieuwe versie van adidas Ultra Boost 4.0. Hier vinden we de nieuwste variant van Boost met de altijd populaire "Multicolor" -look. Daarna wordt het aangevuld met een wit kooiskantensysteem, dat combineert met de tussenzool, voering en boostveters.


Hij is gezien in een andere versie van adidas schoen 2018  het "Multi-Color" -thema, deze keer gecentreerd rond een Core Navy kleurenschema. De nieuwe colorway Ultra Boost 4.0 is voorzien van een Primeknit topjurk in een veelkleurig patroon dat Navy Blue Core combineert met andere tinten blauw en oranje. De kooi, de hielkap en de binnenkant van de schoen hebben ook de basismarineblauwe kleur om het wilde patroon van het bovenste gedeelte te contrasteren. Ultra Boost-modellen.
De CNY heeft een adidas ultra boost  veelkleurig Primeknit-bovenwerk dat een combinatie van rood en zwart gebruikt. Vervolgens worden de extra zwarte details op de behuizing van het zijpaneel en de hielteller en de binnenvoering geplaatst. Afwerkingsdetails omvatten grafische veters, speciaal Chinees schrift op de tong, een witte middenzool van Boost en een felrode rubberen buitenzool.


Adidas komt op in de adidas ultra boost Vrouw Wit geest van de vakantie met de nieuwste kleurencombinatie van Adidas Ultra Boost 4.0. De kleurencombinatie heeft een bovenste deel dat wit en rood combineert in een kleurencombinatie die lijkt op het basiselement van de partijen, de snoepriet. Het bovenste deel is bovenop een melkwitte kooi en een kap op de hiel en stroomt naar beneden naar de BOOST-witte tussenzool. Vreemd genoeg lijkt deze colorway een stijlcode te delen met een andere Ultra Boost 4.0 in een zwart-witte colorway.


https://www.kopensaudas.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums