Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 11-10-2018 03:53:24

muodfq
Nouveau membre
Date d'inscription: 11-10-2018
Messages: 0

adidas tubular viral 2.0

https://s3-ap-southeast-2.amazonaws.com/thenatives-fashionjournal-s3/wp-content/uploads/2017/05/24233443/BY2122_06_0.jpg


De adidas schoenen wordt geleverd met een bovenwerk van neopreen gecombineerd met de elastische band op de voorgrond van de schoen. De schoen krijgt een uniek ontwerp, grotendeels dankzij het kooistechniek-vetersysteem dat ook nog wat extra ondersteuning biedt. De schoen is uitgevoerd in Core Black en staat in contrast met de Core White op de branding en de EVA-middenzool.


De adidas schoenen outlet is te zien in de volgende update en is nu verkrijgbaar in een ijsroze thema. De sneaker is alleen voor dames en is perfect voor de zomer, met zijn mix van synthetische en natuurlijke stoffen als bovenwerk. Afwezig van dit ontwerp is de elastische band over de middenvoet, maar de bandoverlay van de schoen, die ook fungeert als de knoopcomponent van het model en het driestrepenmotief, zijn te zien op de zijpanelen. Een frisse witte zool maakt de ijs roze look compleet.


The adidas tubular is een low-cut sneaker met een evenwichtig ontwerp geïnspireerd op de Tubular uit '93. Het bovenmateriaal is gemaakt van een mix van synthetische en natuurlijke materialen voor een mooie en goede pasvorm. De schoen wordt ook geleverd met een elastische band over de middenvoet, een geometrische reliëf hielkap, evenals een riem op de hiel om een ​​innovatief damesmodel te creëren. Aflopend in twee minimalistische kleuren van krijt wit en kern zwart, zullen beide paren zijn vergezeld van de geheel witte buisvormige zooleenheid.


De adidas tubular viral 2.0 bestaat als een van de nieuwste creaties van het Duitse sportkledinglabel en is speciaal genoteerd voor alleen vrouwen. De laag uitgesneden sneaker bestaat uit een combinatie van synthetische en natuurlijke stoffen voor het bovenwerk voor een aansluitende pasvorm. . Verder versterkt met een elastische band over de middenvoet, wordt het simplistische ontwerp van het model onderbroken door de weboverlay die ook fungeert als de vetersluiting van het model.


http://www.damesbedoor.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums