Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 08-10-2018 04:47:56

sandgbfedd
Nouveau membre
Date d'inscription: 08-10-2018
Messages: 0

nike air max 97 damen

https://asphaltgold.de/media/catalog/product/cache/1/image/930x669/0f396e8a55728e79b48334e699243c07/n/i/nike-air-max-97-_cobblestone-cobblestone-white_-921826-002-2.jpg
nike schoenen 2018 Nike brengt het Air Max 97 QS-silhouet uit in een Amerikaans Camo-kleurenschema. Dit model heeft een leren / textiel bovenwerk geaccentueerd met een stijlvol USA Camo-patroon en een klittenband patch van de Amerikaanse vlag. Andere elementen zijn onder meer: ​​de tong van veters en hakhalzen, de geborduurde Swoosh op de zijpanelen aan de zijkant en de haktrek van het Air Max-merk. Ten slotte zit dit model bovenop een 360-zichtbare Air-Sole-eenheid bovenop een comfortabele rubberen buitenzool.

nike schoenen damen kopen De Air Max 97 was niet alleen de sleutel tot de evolutie van de luchteenheid, maar had ook een sterke sociale weerslag. Het werd vrijgegeven net toen we ons klaarmaakten voor het nieuwe millennium en de technologie moest nuttig, zichtbaar en schokkend zijn. De Air Max 97 was gekoppeld aan de dansvloeren in heel Europa, met name in Italië, waar de schoen tribale en sociale klassenbarrières verbrak. Een niet bij naam genoemde legende vertelt dat een beroemd paar ontwerpers hun modeshows hebben gesloten waarbij ze pakken combineerden met Air Max 97.

nike schoenen herren goedkoop Of je nu verkleed of opgeknipt bent, Air Max-stijlen hebben keer op keer bewezen om een ​​look af te maken. De Air Max 97 is een ander minimaal, slank silhouet dat al jarenlang een must-have is. Als een van de meer recente silhouetten is de Air Max 270 ook een hit voor mannen en vrouwen. Of het nu een hele kleurroute is of de spotlight deelt met meer tinten aan de bovenkant.

nike air max 97 damen De Nike Air Max 97 Bullet zal op 14 december terugkeren. De enige vangst is dat je een inwoner van West-Europa moet zijn, of in ieder geval een stekker moet hebben die daar woont. Dit silhouet wordt beschouwd als een tijdloze klassieker die de manier waarop we schoenen bekijken, blijft bepalen. Dit model, geïntroduceerd in 1997, was de eerste met Air Max-dempers van volledige lengte. Visueel gezien konden consumenten deze sneaker niet vergelijken met wat ze hadden gezien. Volledig bedekt met 3M-materiaal trok de Nike Air Max 97 de aandacht van praktisch iedereen.

https://www.besteschoen.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums