Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 07-10-2018 09:40:44

hjufikjiu
Nouveau membre
Date d'inscription: 07-10-2018
Messages: 4

adidas eqt Damer

https://sneakerbardetroit.com/wp-content/uploads/2018/08/adidas-EQT-Support-91-18-Release-Date.jpgEtter NMD-året 2016 er adidas sko -støttefamilien nå i fokus. I tillegg til EQT Support Boost presenterer Mastermind x Adidas EQT Collaboration en helt ny modell - EQT Support 93/17 Mid. Så langt visste vi bare modellen som en lav variant. Med Mid-Top, lukker EQT Support 93/17 nå til ankelen. Ikke en dårlig ide for høsten.


Neste opp for kvinners eksklusive adidas sko 2018  Racing ADV er dette splitter nye paret gjort i en Navy, Rød og Hvit fargevalg. For de som ikke er for familar med denne nye kvinners eksklusive EQT-modellen, er det en ADV (moderne) versjon av den klassiske EQT Racing 93. Den leveres med en strikket mesh øvre sammen med modellens signatur v-formede blonder loop stripes. Nedenfor finner du den samme eneste enheten som finnes i EQT Support ADV. Dette paret kommer med en Navy øvre offset av White på hælburet og -sålen, Rød på hælen og Three Stripes (mellomsåle), og det ser ut til å være en grønn-blå hue som er notert på de v-formede blonder loop-stripene.


Den populære adidas eqt  Support 93/17 er klar til å falle i to nye tonale fargebaner som en del av adidas 'Fall 2017-kolleksjon. Likeledes er den retro-inspirerte løperen utstyrt med strikkede overdeler sammen med en hælforsterkning, EQT Support branding på medial sidepaneler, og selvfølgelig at full lengde Boost mellomsåle i hvitt. De to fargevalgene er Black and a Cream / Off-White par.


adidas eqt Damer Racing ADV Icey Pink er en eksklusiv kvinne. Nå tilgjengelig for kjøp, la oss ta en nærmere titt og se hva denne fargeleggen av modellen handler om. Kvinnenes adidas EQT Racing ADV er en ADV (modernisert) versjon av den klassiske EQT Racing 93. Skoen leveres med en strikket mesh øvre sammen med modellens signatur v-formede blonder loop stripes. Ytterligere funksjoner inkluderer burrito tungen og tekstilforing. Skoen kommer også med samme såleenhet som finnes i EQT Support ADV for å fullføre de viktigste egenskapene til skoen. Dette spesielle paret kommer i en overveiende svart øvre offset av hvite på de v-formede blonder loop stripes og Icey Pink bemerket på reptil-tekstur hælen counter, den perfekte kombinasjonen av subtile og eksotiske.
http://www.svartskono.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums