Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 11-07-2018 09:44:56

elijah78d@msgsafe.io
Nouveau membre
Date d'inscription: 11-07-2018
Messages: 4

Adidas Pure Boost Simple Brun Danmark 2018

http://www.muedoo.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/420x280/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/j/j/jj842.jpg

Adidas Pure Boost Simple Brun Danmark 2018har en strikket mesh øvre, der både er let og åndbar, hvilket gør den perfekt til dine kørsler. Begge par er fremhævet af den primære farve (Night Indigo eller Mid Gray) på tungen, snørebånd, indre liner, tre striber branding og hæl tæller. Afslutte ting er en fuld længde hvid Boost mellemsål og en marmorfarvet gummi ydersål. Der er to nye farvelægninger af adidas Pure Boost DPR, der netop er kommet til detailhandlere, da vi får et kig på Night Indigo og Mid Gray farve muligheder.

Adidas Pure Boost Billig får en opdatering til at gå med den kolde årstid med denne ATR (All Terrain) version. Farvet i en blanding af kerne sort og solid grå, sneaker er lavet af en vandafvisende strik øvre til adaptiv pasform og premium naturlige føler. Dens unikke tunge konstruktion med dobbeltfoldet strik tilpasser sig forskellige fodformer og hjælper med at reducere tryk, mens en støbt hæl tæller tillader bevægelse af achillerne. Endelig er massiv mørkegrå Boost-polstring og en ATR-ydersål, der virker som vinterdæk til dine fødder, fuldstændigt designet helt.

For dem af jer, der søger nye farveveje i Adidas Pure Boost Billigt faldt nye farveveje af modellen for nylig på adidas.com. Uanset om du leder efter et tonalt og subtilt tilbud eller en farvelægning med en dejlig forårspop til dem, er der lidt for alle.

En af to farveveje i Adidas Pure Boost Købe Danmark satte sig sammen med hinanden. En del af "Battle" Pack, de kommer i løb hvid og sort. Med en unik grafisk print i hele den øverste. Formlen for parring af sofistikerede designs med Boost-dæmpning har betalt enorme udbytter til adidas i de seneste år. Fortsæt med at sætte sin vindende strategi til at arbejde, mærket forbereder sig på at introducere Pure Boost Raw.Sleek i bygningen, spiller den nye silhuet trenden med sok-fit løbere, tilsyneladende arve styling cues fra adidas 'Y3 rækkevidde. Modellen er fremhævet min mesh tå, banded hæl, asymmetrisk snøre system, fuld længde Boost og en gennemskinnelig ydersål.

DaAdidas Pure Boost Hvide Udsalg designere satte sig for at forestille sig den næste iteration af Pure Boost-linjen, ønskede de at lave en sneaker til en gruppe atleter, som de aldrig har taget højde for før: byens gade løbere. Adidas Boost-dæmpningen er allestedsnærværende nu og kan være fundet i sneakers strækker sig langt ud over løbere, der først introducerede tech.Case i point er den bare debuterede adidas Pure Boost 2, som er noget af en livsstil / performance hybrid. Sammen med en chunky Boost-sektion på bunden, har skoen en øvre stretch-mesh og noget ruskind på hælen, der bakker det væk fra et rent præstationsudseende. Dette er den eneste adidasko på markedet, der kan prale med Boost for hele mellemsålen. Den første gruppe par består af tre mænds farvebaner og fire kvinder.

Hors ligne

 

Pied de page des forums