Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 08-06-2018 09:39:17

bennetr99@msgsafe.io
Nouveau membre
Date d'inscription: 08-06-2018
Messages: 4

Adidas Pure Boost Danmark 2018

http://www.muedoo.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/420x270/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/j/j/jj845.jpg

Adidas Pure Boost DPR modtager først farvet Boost med udgivelsen afAdidas Pure Boost Danmark 2018 Triple Black. Performance model fra adidas Running er lavet til at tage løbere tættere på byens gader, hvor ingen bymiljø er uovervindelig. Det adaptive design er udstyret med adidas 'førende Boost-teknologi, der lagrer og frigør energi mere effektivt hver gang det rammer jorden. Som du kan se, kommer denne farvelægning i sort over hele netoverfladen og på snørebåndene, tre striber branding, hæl tæller og fuld længde Boost mellemsål.

Adidas Pure Boost Billig faldt bare i grå og marineblå farveveje, men sneakeren er nu afsløret i et klassisk kerne-sort tema. Et perfekt par til hverdagsbrug, lav-top har en vævet overdel, der er farvet i blandede nuancer af sort og solid grå. Skoen er detaljeret med et tre strimmelmotiv på tværs af siderne og en perforeret TPU er placeret på hælen. En hvid boosts midsåle og sort ydersål fuldender look.Retailing for en pris på $ 140, se efter adidas Pure Boost Core Black på udvalgte adidas butikker og online. Hold den altid låst til KicksOnFire for flere opdateringer og aktuelle sneakernyheder.

Adidas Pure Boost Billigt har en strikket mesh øvre, der både er let og åndbar, hvilket gør den perfekt til dine kørsler. Begge par er fremhævet af den primære farve (Night Indigo eller Mid Gray) på tungen, snørebånd, indre liner, tre striber branding og hæl tæller. Afslutte ting er en fuld længde hvid Boost mellemsål og en marmorfarvet gummi ydersål. Der er to nye farvelægninger af adidas Pure Boost DPR, der netop er kommet til detailhandlere, da vi får et kig på Night Indigo og Mid Gray farve muligheder.

Adidas Pure Boost Core Sort Udsalg får en opdatering til at gå med den kolde årstid med denne ATR (All Terrain) version. Farvet i en blanding af kerne sort og solid grå, sneaker er lavet af en vandafvisende strik øvre til adaptiv pasform og premium naturlige føler. Dens unikke tunge konstruktion med dobbeltfoldet strik tilpasser sig forskellige fodformer og hjælper med at reducere tryk, mens en støbt hæl tæller tillader bevægelse af achillerne. Endelig er massiv mørkegrå Boost-polstring og en ATR-ydersål, der virker som vinterdæk til dine fødder, fuldstændigt designet helt.

Adidas Pure Boost Simple Brun DK får næppe den anerkendelse, som Ultra Boost gør, men modellen har gavn af et slankt design, der bragte designere fra både adidas Y-3 og adidas Originals. Introduceret i midten af 2014, forankrede fuldlængdes Boost-dæmpningssystemet fra præstationskørsel og ind i livsstilskategorien og bliver nu belønnet for dets indsats med et helt nyt "kinesisk nytår" -farve. Den dæmpede navy base er accentueret af en sort toecap og branding, mens bare den rigtige mængde af røde accenter ramt hele vejen igennem. Et unikt kinesisk-inspireret tunge logo hæver denne farveway til en virkelig speciel udgave. Allerede tilgængelig hos internationale detailhandlere som Sydafrikas Shelf Life, holdes tunet for en stateide-udgivelse i den nærmeste fremtid.

Hors ligne

 

Pied de page des forums