Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 08-06-2018 05:16:48

annabella1
Nouveau membre
Date d'inscription: 08-06-2018
Messages: 2

Nike Air Max 1 Premium Sc Jewel Swoosh

"http://www.solusikopi.com/images/gallery/nike-running-shoes-008.jpg

Sinds de introductie in 1995 is Nike Air Max 1 Premium Sc Jewel Swoosh sale al lang favoriet bij hardlopers en verzamelaars. Ontworpen door de designlegende van Nike, Sergio Lozano, werden de handelsmerkstriade golven aan de zijkanten geïnspireerd door de wilde natuurlijke omgeving van Nike's Beavertown, het hoofdkantoor van Oregon en de Grand Canyon, terwijl het ontwerpteam zich liet inspireren door de menselijke anatomie voor de tussenzool, buitenzool en vetersluiting . Het resultaat van deze inspanningen was een van de meest gewilde sneakers van het midden van de jaren 90, met verzamelaars en coole kinderen van New York tot Londen en Tokio die allemaal hun best deden om een ​​paar te bemachtigen.

Nike Air Force 1 Mid '07 Black Anthracite White Snel vooruit naar vandaag, en de eerbiedwaardige klassieker wordt opnieuw uitgebracht, deze keer in een slanke, uitgeklede Ultra-make-up. Fused-overlays verminderen het grootste deel van het silhouet nog verder met behoud van die iconische golven, terwijl de lichtgewicht mesh-tooling in zwart-wit zwart ze op straat klaar en stijlvol maakt. De altijd aanwezige zichtbare luchtbellen verschijnen op de hiel en voorvoet van een schone witte tussenzool en de gripvolle geribbelde buitenzool geeft ideale tractie, zowel op het circuit als op de straten.

In 1987 presenteerde Air Max 95 Silver Bullet For Sale een revolutionaire visuele weergave van de ultieme ultra nike air max technologie aan de wereld toen zij debuteerden met de Air Max 1. Gemaakt door Marion Frank Rudy, een onafhankelijke uitvinder gecontracteerd door Nike, de technische naam van deze schoeneninnovatie was ""onder druk gezet"" gas ingekapseld in polyurethaan. ""

Nike introduceert een volledig witte uitvoering van de Nike Schoenen Heren 2017 en viert het pictogram van de jaren 90 met al zijn authentieke details. De synthetische overlays, herboren met verende witte bovenstukken, zitten met de traditionele gaasonderstukken en de zuivere tussenzool.

Hoewel 'Air' in 1979 voor het eerst werd geïmplementeerd in een sneaker (met de Nike Tailwind), ging de Nike Max 90 Ultra Se pas echt van start nadat Tinker Hatfield de technologie had besloten met een zichtbaar venster. De Nike Air Max 1 Premium Sc Black Chrome Black is geboren en de rest is geschiedenis."

Hors ligne

 

Pied de page des forums