Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 30-05-2018 10:02:14

chlorisandria
Nouveau membre
Date d'inscription: 30-05-2018
Messages: 4

Adidas Nmd R2 Primeknit Triple Black

"https://hypb.imgix.net/image/2018/04/adidas-f22-primeknit-trace-orange-00.jpg?fit=max&q=90&w=500&h=333&auto=compress%2Cformat

Den Adidas Deerupt Runner Solar Red Light pirat sort var Kanye Wests anden model udviklet med adidas Originals. Begrænset frigivelse sneaker er udsøgt designet med smukke, men enkle materialer.Primeknit, premium læder og en fuld længde BOOST ™ mellemsål er kombineret i en moccasin stil konstruktion, der overstiger nuværende sneaker trends.

Det er helt utroligt, hvor langt Kanye West har rejst Adidas Nmd R2 Primeknit Triple Black pirat sort i de sidste 2 år. Fra lejlighedsvise (ikke så populære) tidlige samarbejder til at frigive sin egen tøjlinie er det sikkert at sige ""Yeezy"" er varm ejendom.

Den sidste Nike Air Max 270 Black Pink White Purple moonrock prisudgivelse, som var den 22. august, blev udgivet på flere hjemmesider end Adidas. De fleste af disse websites går ned på tidspunktet for udgivelsen, så din eneste chance er at prøve at købe fra så forskellige hjemmesider som muligt.

Denne seneste aflevering af Nike Free 5.0 Herre Udsalg moonrock på fødderne kommer i colourway kendt som 'Moonrock' efter de tidligere iterationer, 'Turtle Dove' og 'Pirate Black'. Den nye ""Moonrock"" colourway har en grå og hvid øvre med matchende snørebånd. Den indvendige funktion suede paneler med Adidas logo imponeret på venstre fod og Yeezy logo imponeret til højre. Der er lyse faner på bagsiden med kontraststing og skoen er færdig med en gråsål.

Den officielle Adidas Ultra Boost Uncaged Grey Multicolor pirat sort prisside blev opdateret, hvor en sort Yeezy Boost 350 udgives den 19. februar. Der har været mange rygter om, at denne udgivelse ville have nogle forskelle fra den oprindelige ""Pirate Black"" -udgivelse, men baseret på billederne På den officielle Adidas-side ser de præcis ud som i august 2015-udgivelsen."

Hors ligne

 

Pied de page des forums