Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 14-05-2018 11:19:52

kevinssaa@msgsafe.iokevin
Nouveau membre
Date d'inscription: 14-05-2018
Messages: 4

Adidas NMD_R1 Grå Kjøp

http://www.sharpewlorn.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/420x420/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/d/d/dd001.jpg

Adidas Originals er tilbake med en helt ny Adidas NMD_R1 Grå Kjøp tonalgrå, perfekt til enhver anledning. Adidas NMD_R1 har alltid vært på den enkle siden av NMD-serien, takket være at paret hopper ut på et hvilket som helst spor av Primeknit og i stedet velger for en tradisjonell slip-on nettbasen komplett med standard tre stripe-merkevare på siden. En gummiert hæl samsvarer med Boost-ytre sålen i hvit, mens klassisk trefoil-merking på tungen gir en klassisk funksjon. Hva synes du om utgivelsen? Sjekk ut flere bilder nedenfor og vet at Sneaker Politics har dette paret på lager i dag.

De som er i markedet forAdidas NMD_R1 Running Hvite Billig, trenger å være våken hvis de håper å få tak i et par, fordi skoen ser ut til å holde seg uanmeldt hos forhandlere rundt USA. Bare i går så vi en overraskende lansering av to nye farger for kvinnens NMD R1, og nå har samme nettverksbygging for gutta i en blå fargebane allerede falt og solgt ut på Notre i Chicago. Adidas Originals holder faktisk NMD-fans på tærne, som synes å gjøre den ettertraktede sneaker så uklar som mulig for å holde alles interesse piktet. Hvis du føler deg denne blå og hvite fargebanen, være på utkikk etter dem hos din favoritt Adidas Originals leverandør.

Adidas NMD_R1 Trace Rosa Beste Pris er elsket verden over takket være sin enkle, men slanke design og perfeksjonerte teknologier i Primeknit and Boost. Verdens tur fortsetter med denne siste tonal tan adidas NMD_R1 utgivelsen som legger til noen franske merkevarer til mellomsåle for å falle sammen med tyske og japanske tre stripe callouts på hælflikene. Adidas Originals NMD har blomstret med dristige og lyse mønstre på den vevde øvre, men denne dype casual colorway er subtil nok til å passe til et hvilket som helst garderobevalg. Hva synes du om utseendet? Vær på utkikk etter at denne NMD treffer amerikanske adidas-forhandlere i nær fremtid, og hold deg oppdatert for flere oppdateringsdato oppdateringer her på Sneaker News.

Er det en varmere sneaker på markedet akkurat nå enn adidas NMD? Å finne et par stateside har vist seg å være en vanskelig oppgave selv om generelle utgivelser er ganske rikelig, noe som er et testament til hvor godt Adidas Originals gjør med dette Primeknit and Boost-tilbudet. I forrige måned ble Adidas NMD_R1 Legend Ink Lavest Pris omtalt i fire "Camo" -farger i en oversjøisk eksklusiv, men nå kommer kvartetten til å bli utstedt senere denne måneden. Hodetrygge fargeløsninger har tvetydige kamoufleringsmønstre på den strikkede øvre linjen som strekker seg fra en hvit og grå, rosa, kongeblå og oliven og sort kombinasjon. Hvilket par føler du? Sjekk ut en bedre titt på Adidas Originals nyeste NMD-utgave under og ta tak i din favorittfargelag 21. mai på utvalgte amerikanske forhandlere.

Adidas NMD_R1 Kjøpe Online har vært en dominerende kraft i adidas Originals 'lineup gjennom 2016, og i helgen fortsetter de tre stripene å bringe varmen med to monokromatiske, undervurderte Boost x Primeknit-tilbud. Adidas NMD_R1 "White" er sikker på å være en av de beste utgivelsene i helgen for sin hvite og hvite tilnærming som en kombinasjonsmaskevevd konstruksjon hviler på toppen av et av de mest komfortable puteanleggene i bransjen. Og hvis du er bekymret for at du får det skarpe paret litt for skittent for fort, tilbyr adidas også en helt svart øvre (dessverre er det ingen av den nye svarte boosten som er tilgjengelig for dette paret ennå ennå). Sjekk ut en kort titt nedenfor og gi oss beskjed hvis du planlegger å plukke opp enten NMD-tilbud.

Hors ligne

 

Pied de page des forums