Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'ętes pas identifié.

#1 14-05-2018 11:17:28

kevinssaa@msgsafe.iokevin
Nouveau membre
Date d'inscription: 14-05-2018
Messages: 4

Adidas Yeezy 750 Boost Köpa

http://www.runshoehere.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/420x254/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/j/j/jj358.jpg

Yeezy pandemonium har inte slagit en stund, men kommer den 11 juni, vi kommer att känna effekterna av Kanye Wests inflytande på sneakervärlden. adidas har varit mycket snävt om Yeezy-skodon för lite, men med den bekräftade appen omarbetningen några viktiga uppgifter om reservationer, prissättning och frisläppningsinformation, är varumärket nu redo för sin tredje Adidas Yeezy 750 Boost Köpasneakers release. Tillsammans med online-utgåvan kommer ett antal butiker över hela världen att bära produkten, och nedanför finns den officiella listan över var man kan köpa Yeezy Boost 750 i den grå färgväggen med de glödande solarna. Läs nedan för att hitta din lokala plats och förbered dig för en annan massiv lansering.

Efter några månader har Yeezy fans äntligen fått sitt nästa skott på en annan adidas YEEZY Boost sneaker snart. Därefter är den helt nya färgvägen av den djärva high-top Adidas Yeezy 750 Boost Rea Sverige, med en ljusgrå mocka övre med en ren gummisula. Men vänta, det finns mer, eftersom sålen också lyser i mörkret. Den tredje färgen på YEEZY Boost 750 för att släppa droppar den 11 juni hos utvalda adidas Originals-återförsäljare, så få ditt bästa utseende ännu vid den ultrahypiga sneakerna här och få din plan för att skapa ett par i ordning.

Adidas Yeezy 750 Boost Sverige "Glow In The Dark" kommer att släppas den 11 juni, enligt detaljister bekräftade att släppa skorna. Den ständigt populära Yeezy-sneakerlinjen blir slutligen släppt efter en lång paus sedan Pirate Black-återställningen i februari. Dessutom är denna Grey / Gum colorway de första 750 Yeezys sedan det svarta paret som föll i december förra året. Markera dina kalenders för den 11 juni för adidas Yeezy 750 Boost "Grey / Gum", och kom ihåg att non-adidas Yeezy Crepe Boot lanserar den 6 juni.

Kanye tar oss tillbaka till Graduationens dagar och hans ökända Glow In The Dark Tour med hans senaste adidas Yeezy Boost 750 tack vare den perfekta kombinationen av grå mocka på övre, tandköttets yttersulor och en dold glöd-i-mörk funktion hela botten. Det är en kvarleva från Ye's Nike-förflutna, men fungerar bra i det nya adidas-sammanhanget tack vare den subtila livsstilsöversidan som inte är för prickig med tonala beröring av mockaparning med de klassiska gummibotten. Rykten är att dennaAdidas Yeezy 750 Boost Carbon Billig Boost kommer att landa hos återförsäljare den 11 juni för USD men Kardashian-klanen får redan sina par tack vare familjeanslutningen. Är du upphetsad över nästa adidas Yeezy-release för sommaren 2016? Kolla in en förhandsvisning av paret nedan och vi kommer att hålla dig uppdaterad om fler släppdatum här på Sneaker News.

Yeezy hype tåg rullar på med vad som verkar vara nästa utgåva av de eftertraktade sneakers, denna Adidas Yeezy 750 Boost Ljusbrun Billigt i "Dark Gray". Ser ganska lik den ursprungliga frisättningen av den djärva högsta silhuetten år 2015, den största skillnaden med den nya färgväggen är den gummisula som faktiskt lyser i mörkret. Dessa är ryktas för att bli nästa adidas Yeezy sneaker release, men det finns ingen bekräftelse på ett exakt utgivningsdatum än. Njut av den senaste förhandsgranskningen och håll dig uppdaterad till Sneaker News för alla sena nyheter om Yeezy-skor.

Hors ligne

 

Pied de page des forums