Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 14-04-2018 09:23:50

marshalls@msgsafe.io
Nouveau membre
Date d'inscription: 14-04-2018
Messages: 4

Chuck Taylor All Star Billig

http://www.drudore.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/420x420/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/l/a/la1437.jpg

Ved første øjekast serChuck Taylor All Star Billigmåske ikke så meget anderledes ud end sin forgænger-Converse All-Star. At lignende æstetik er meget tilsigtet, men der er absolut mere til konstruktionen end hvad du tror. Hvad er det helt anderledes? Copcutt og Converse Creative Director of Global Fodtøj Bryan Cioffi brækkede de usynlige opgraderinger, der blev fundet i Chuck II, der er bagved det endelige design, og hvad man kan forvente af den seneste tilføjelse til Converse porteføljen. Hver model er konstrueret med vintage vaskede lærred overdel par med gulede mellemsåle til et klassisk 70s look. Blå og røde rør omkring midsolen og Converse branding på hæl, sidepaneler og indlægssåler fuldender samlingen. Se på Dover Street Market Singapore x Converse Chuck Taylor All Star '70s Ox, der frigives 29. juli eksklusivt i butik og online.

Begreber holdes sammen med den anden New England-baserede Converse igen for en høj kvalitet præsentation afChuck Taylor All Star Billigt. Chuck Taylor All Star 1970s er bygget med en premium Cone® denim øverste i en rå indigo nuance. Som en '1970s' udgave af Chuck Taylor har den klassiske silhuet tredobbelt søm for øget holdbarhed, højere gummifoxing og en mere komfortabel indersål for at sikre en høj kvalitet vintage look and feel. Begreberne x Converse Chuck Taylor All Star i Cone® denim vil være tilgængelige i begrænsede mængder udelukkende på Concepts.

Den lange historie af nye iterationer af Chuck Taylor All Star Købe fortsætter med disse seneste kreationer, "Mono Weave" -pakken. Som monikeren af ​​sættet antyder helt bogstaveligt, er Chuck fremhævet i monokromatiske vævede overdele. Den fire skoopsamling indeholder de høje og lave topversioner af den ikoniske sneaker i vævede tekstiloverdele i dit valg af sort eller hvid. Alle fire valgmuligheder af premium-konstruktionerne får offwhite accenter ved snørebånd, mellemsål og læder tåhætte og branding accenter. Chuck Taylor All Star Mono Woven kollektionen er udelukkende tilgængelig hos asiatiske baserede Converse-forhandlere, der begynder i dag.

Chuck Taylor All Star Købe Danmarker en af ​​de mest grundlæggende og funktionelle sko der er. De kan bæres i enhver sæson, klædt op eller ned, og passer til sidst alle omstændigheder. I dag er de overgået til det stadigt populære herretøjsrigt, som en sartorial mulighed for at opveje ellers dapper påklædning til noget mere afslappet. For eksempel er det overhovedet ikke overraskende at se en skræddersyet trenchcoat, Oxford-skjorte og uldbukser parret med chuck i efteråret, eller andre brandalfeter for sæsonen ved hånden. Enkelt sagt, chucks tilbyder uendelige muligheder. Og med disse nye november udgivelser i efterår / vinter venlige toner er det uden tvivl en kraftig tilstrømning af Chuck Taylor-inspirerede udseende i horisonten. Med både Hej og Lav iterationer i juleinteresserede røde og grønne toner, bør den klassiske silhuet med sin sædvanlige gummistøvdæksel i slæb være et hæfteklip i denne sæson. Se et glimt under og check Feature for at sikre dine par.

Chuck Taylor All Star Udsalg har altid været et lærred af sorter for nye materialer og koncepttest. Polartec-leddene så vi op på nogle vejrlige muligheder for Chuck-loyalisterne, men her er et par suede-par, der passer perfekt ind i Lifestyle-kategorien. en cremet lysbeige og et mørkt sort par begynder at ramme den officielle Converse-forhandler, så få et bedre kig nedenfor og tjek din lokale Converse-spot for at genoprette din sneakerrotation.

Hors ligne

 

Pied de page des forums