Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 11-04-2018 10:52:30

harveys@msgsafe.io
Nouveau membre
Date d'inscription: 11-04-2018
Messages: 4

Nike Air Max 90 Kopen

http://www.reekschoene.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/390x218/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/6/8/683282700.jpg


Vers van zijn unieke "Spirit Level" -release deelt John Mayer nog een van zijn NIKEiDNike Air Max 90 Nederlandcreaties. Voordat de Ducks het veld betreden, brengt Nike ook een speciale Air Max 90 Ultra 2.0 uit om de gelegenheid te gedenken. Deze colorway is geïnspireerd op de uniformen die in het spel worden gedragen en bevat motiverende slogans op de spatborden, een wit tot geel verloop op het bovenwerk van het mesh en een Oregon-logo op de tong. Andere details zijn zilveren kanttips met de tekst "Overcome" en "Oregon" en speciale inlegzolen met de mascotte van Oregon op de hak die stuit op "Kreeft" en dezelfde slogan op de spatschermen.

Een van de tien Off-White x Nike-samenwerkingen die dit jaar op een gegeven moment worden uitgebracht, is deze interessante kijk op de Air Max 90 Ice. In recente uitjes, waaronder de wedstrijd van vanavond tegen de Washington Wizards, heeft Sefolosha de Nike Air Max 90 gedragen - niet halverwege, de eigenlijke Air Max 90. Met 26 jaar technologische vooruitgang doen lopers waarschijnlijk niets serieus aan de Nike Air Max 90 Goedkoop, laat staan ​​dat een basketbalspeler bezuinigingen op een baan maakt. Maar nogmaals, Sefolosha speelt volgens zijn eigen regels.

De Nike Air Max 90 Kopen zal verkrijgbaar zijn in zowel een monochrome zwarte en een koele grijze colorway, elk met precies het juiste aantal premium Vachetta Tan-accenten op de voering, de hak en de middenzool voor een esthetiek die perfect zou moeten zijn voor deze herfst 2016 seizoen als je bereid bent wat extra geld te verdienen voor de opnieuw ontworpen retro.

De Nike Air Max 90 Opruiming wordt dit najaar opnieuw verbeeld met een gloednieuwe constructie. Op de een of andere manier in staat om weer een aantrekkelijke nieuwe manier te vinden om het tijdloze Air Max-model te maken, is de schoen voorzien van een nylon basis met ingeperst streepjespatroon dat een gewatteerd effect creëert, terwijl de rest van het bovenwerk is gemaakt van suède en de gebruikelijke TPU-details. Alle componenten zijn verkrijgbaar in het bijpassende golfblad, donkere loden of zwart, waardoor een tonaal bovenwerk boven de effen witte tussenzool ontstaat. De "gewatteerde" Air Max 90 Premium arriveert dit najaar bij geselecteerde Nike Sportswear-winkels.

De jonge sneakerheads die er zijn, krijgen een nieuwe kleurstelling van de Nike Air Max 90 Online Kopen om naar uit te kijken, met een opvallende zilveren en felroze colorway. Gegarandeerd de hipste sneakers op de speelplaats, verdubbelt de klassieke hardloper op brutaliteit met een metallic zilver en neonroze colorway afgewerkt met zwarte details.

Hors ligne

 

Pied de page des forums