Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 13-03-2018 09:21:50

nnuvuv@msgsafe.io
Nouveau membre
Date d'inscription: 13-03-2018
Messages: 2

Nike Air Max Thea Opruiming

http://www.reekschoene.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/390x390/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/8/4/848279005_1.jpg

Het ademende, gebreide materiaal dat Nike's Jacquard-esthetiek is, is een leuk instapmodel voor vliegensvreters, aangezien de Swoosh op dit moment schijnbaar niet elk silhouet met de technologie wil uitrusten. De JCRD-beweging heeft bijna elk belangrijk Air Max-model getroffen, dus het zou geen verrassing moeten zijn dat de Nike Air Max Thea Sale Nederland de nieuwste ontvanger was. We hebben een aantal patronen gezien die de bovenkant van de hardloper raken (kijk maar eens naar het verschil tussen de Dark Grey / Metallic Silver colorway en deze levendige rode look). Het paar heeft een nieuwe verloop buitenzool die vervaagt van Action Red tot Team Red terwijl een reeks lijnen de sneaker een voorwaarts bewegingsmotief geeft. Wat denk je? Bekijk meer foto's na de klik en weet dat dit paar vandaag beschikbaar is op internationale plaatsen zoals Titolo.

Natuurlijk hebben de Nike Air Max Thea Waar te Koopaltijd een aantal exclusieve dameslooks gehad, maar toen de Swoosh aankondigde een model exclusief voor de dames te gaan maken, was het niet zo verwonderlijk dat de buitenzool versierd was met een afgeslankte jas. esthetiek met een kleinere luchtbel die een piek doormaakt. De Air Max Thea staat op het punt om zijn eerste jaar in te pakken en nadat het JCD-paar is gelekt, keert deze Grape-colorway terug naar levendige wortels dankzij een heldere paarse en flitsende limoen. Klik op de klik voor een beter zicht op deze exclusieve Air Max-release van WMNS en als je dit paar voelt, weet dan dat je ze vandaag kunt pakken op bepaalde plekken zoals HypeDC.

Als Nike Flyknit op wat voor manier dan ook koning is, is hun jacquard-fabricage vorstelijk in zijn gebreide comfort en eenvoud. Het ademende materiaal siert de nieuwste WMNS Air Max Thea Jacquard en overbrugt de kloof tussen nostalgisch "Air" en de nieuwste technologie in schoeisel. Gezien het voortdurende gebruik van een schat aan Air Max-silhouetten, maakt deze editie gebruik van een zwarte en gouden basis in patroon met grimmig zwart dat het gebreide bovenwerk inkapselt. Een opgetuigde buitenzool helpt de tractie naar beneden te brengen terwijl de ondersteunende ondersteunende onderdelen de monochrome esthetiek beëindigen. Bekijk hieronder deze no-nonsense Nike Air Max Thea Opruiming Jacquard en laat ons weten wat je ervan vindt. Ze zijn nu verkrijgbaar bij internationale retailers waaronder titolo.

De Nike Air Max Thea Online Kopen zet zijn WMNS-dominantie voort in een overvloed van kleurstellingen, en het is zeker dat jongens van kleinere afmetingen proberen te passen in het lichtgewicht, ademende, air max-zwaaiende silhouet. Het nieuwste paar krijgt Nike's Jacquard-behandeling, ter vervanging van de gebruikelijke mesh-patronen voor die kenmerkende geweven esthetiek uit één stuk die de hoogste vrijheid geeft om geraakt te worden met een aantal zigzaggende patronen. Een levendige mango raakt in accenten op de basis van fuschia terwijl een schone terwijl tussenzool het kenmerkende kussen van lucht max krijgt. Wat denk je? Zorg ervoor dat je rondhangt na de klik voor meer foto's van deze Nike WMNS Air Max Thea en pak je paar vandaag bij geselecteerde winkels zoals Hype DC.

DeNike Air Max Thea Sale nl is een jaloerse, inductieve sneaker, omdat hij het gebruikelijke rijk van de exclusieve colorways van vrouwen een beetje verder doorzet door een heel apart silhouet te creëren dat exclusief in damesmaten bestaat. Het Nike Air Max-model zal er in de zomer genoeg zijn, zoals blijkt uit deze nieuwe oogst van paren van juni die onderweg is. Lees verder om ze alle drie te zien en houd het vergrendeld op Sneaker Nieuws om uit te vinden wanneer deze damesstijlen hier in de VS beschikbaar zullen zijn.

Hors ligne

 

Pied de page des forums