Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 12-02-2018 07:13:19

jhkfghm
Nouveau membre
Date d'inscription: 12-02-2018
Messages: 3

adidas joggesko dame

https://i3.stycdn.net/images/2016/08/31/article/adidas/so49772806/adidas-stan-smith-schuhe-weiss-gruen-180-medium-3.jpg

adidas sko salg er hyllet som et av de mest ettertraktede skotøyene på planeten. Som et resultat ble mange av oss galne og prøvde å få hendene på et par av de ikoniske Stan Smiths. Vel, jeg tar noen gode nyheter i dag. Hvis du fortsatt er sulten på flere av de ikoniske joggeskoene, er Adidas her for å redde dagen.

adidas stan smith sko kjøp appell er at alle har det. Ung og gammel, mann og kvinne, preppy og punk - og hvis du er noe som oss, vil et par ikke bare gjøre det, og du beholder et OG-beater-par og et andre par som er veldig uberørt for de spesielle anledninger.

Øvelsen med å oppdatere klassiske adidas sko herre tilbud joggesko med moderne materialer har blitt svært populært i sneakerverdenen. Disse modellene forblir ofte tro mot det opprinnelige designet, men gir en mer komfortabel (og ofte lettere) opplevelse på grunn av nye, innovative materialer. En av de mer godt mottatte modellene som faller under denne kategorien er Adidas Stan Smith Primeknit. Opprinnelig utgitt i 1971, får denne ikoniske tennis sneaker en moderne makeover med en fleksibel og pustende Primeknit-øvre.

En sko laget av adidas joggesko dame Adidas, oppkalt etter den berømte amerikanske tennisspilleren. Smith signerte en kontrakt med Adidas i 1971 og siden da er denne modellen sannsynligvis en av de mest vellykkede designene noensinne. Det var selv oppført i Guinness World-registre for deres utrolige salg.

http://www.weibeast.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums