Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 12-01-2018 07:06:39

mbubub@msgsafe.io
Nouveau membre
Date d'inscription: 12-01-2018
Messages: 2

New Balance 991 Opruiming

http://www.heetschoenen.nl/media/catalog/product/cache/1/image/588x473/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/a/s/aspA-017-01.jpg

De New Balance 991 Sale Nederland profiteert altijd van het gebruik van eersteklas suède en leer. New Balance heeft het retrorevenement altijd in toom gehouden met tonale kleurstellingen, en het paar van vandaag straalt een bepaalde lentevibe uit dankzij het gebruik van een off-white romige tint als basis, een donkergrijze middensectie en streepjes helder oranje en middernacht marine overal. Dit 'Made In USA'-paar toont de toewijding NB om voortdurend solide paren vrij te geven buiten het samenwerkingsfront en is de trotse creatie van een van de beste interne kleurteams in het bedrijf.

J.Crew heeft zojuist nog een nieuwe New Balance 991 Zilver Goedkoop-samenwerking aangekondigd die de "Midnight Moon" wordt genoemd, en we zullen de eersten zijn om te zeggen dat deze schokkend lijken op de "City Never Sleeps" van Ronnie Fieg die afgelopen vrijdag opslagen waren. Niet alleen zijn de kleurenschema's enigszins verwant, maar het concept achter elke versie lijkt te overlappen evenals dat J.Crew duidelijk voor die "late night" -benadering gaat. De herenshirt voor herenkleding publiceert morgen hun nieuwe 991 en de exclusieve kleurstellingen van de New Balance 791 en 891, dus kijk hier eerst en copieer rechtstreeks van J.Crew op 26 januari.

Metro Boomin domineert de hiphop-soundscape met samenwerkingen met Future, Young Thug, Kanye West en meer. Op slechts 22 jaar jong blijft zijn discografie groeien en boeien met een echt uniek geluid. Young Metro werkt samen met New Balance om een ​​op maat gemaakt paar van zijn favoriete NB-silhouet te maken, de New Balance 991 Opruiming in een premium zwart nubuckleer, sportgaas en een stijlvol pastelroze, karakteristieke N-logo op het zijpaneel.

De New Balance 991 Grijs Online Kopen is de afgelopen jaren een van de go-to-modellen voor samenwerking en lifestyle-tonale kleurstellingen van het merk geweest, en het is niet zo moeilijk te begrijpen waarom. Het silhouet profiteert altijd van een intensief gebruik van suède om het traditionele sportweefsel overal te compenseren, en dit "Brick and Morter" paar leeft de gebruikelijke tonale grijze tinten met een scheut rood gedurende een levendige afwerking.

New Balance maakt opnieuw indruk met een andere super schone editie van de New Balance 991 Gemaakt in England Sale nl. De favoriet van de retrolooplijn van het merk van Boston sneaker heeft een ontelbaar aantal uitstekende colorways door de jaren heen gezien, zo veel dat het bijna moeilijk te geloven is dat ze kunnen komen met nog een. Maar dat is precies wat we hier hebben, met de Made in USA 998 in premium grijs en lichtblauw suède met reflecterende accenten in een solide tweekleurig kleurenschema. Dit is een 991 die zeker niet door veel fans van de schoen zal worden afgestaan, dus wees op hen letten als ze over de hele wereld naar New Balance-handelaars gaan.

Hors ligne

 

Pied de page des forums