Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 12-10-2017 08:41:34

dacxiangbao
Nouveau membre
Date d'inscription: 12-10-2017
Messages: 3

new balance 574 dames sport beige

https://cdn5.kicksonfire.com/wp-content/uploads/2017/08/NEW-BALANCE-574-SPORT-2.jpg?x77385

De Nieuwe Balans is niet alleen een schoen. Ze zijn comfortabele sneakers gemaakt met veel passie en vaardigheid. Niet alleen een mooie schoen, maar ook een die gebruikt kan worden om een ​​persoonlijk record te krijgen, om de eerste stappen te nemen of gewoon stijlvol te kijken. Zelfs als het eruit ziet als het uiterlijk, profiteert u nog steeds van een zeer comfortabel voetbed. new balance 574 heren zwart werd opgericht in 1906 in Boston. We spreken over meer dan een eeuw ervaring in het maken van schoenen. Aan het begin van het bedrijf was het doel om mensen met voetproblemen te helpen door een betere pasvorm te creëren. Dit doel is altijd de sleutel tot New Balance geweest. In de ogen van de fabrikant is een goede lezing essentieel voor het leveren van prestaties. Bovendien spelen kwaliteit en uiterlijk ook een belangrijke rol. Top ontwerpers maken de modellen van hoogwaardige materialen en geven ze een trendy look.

De kleurblokkende look is gewoon geweldig. Persoonlijk houd ik van de manier waarop het elke uitrusting ziet fris en sportief. De beste manier is om ze met een monotone look aan te passen. De new balance 574 dames grijs voor vrouwen helpt u om in de hitte van de zomer cool te blijven in een slim balans tussen mode en prestatie. Loop in kleuren en materialen die je laten glanzen, of je nu aan het trainen bent of gewoon je dag opklappen door te koppelen aan casual kleding zoals jeans, jurken of rokken.

De originele new balance 574 blauw werd voor het eerst uitgebracht in 1988 en is waarschijnlijk de meest herkenbare sneaker in de New Balance lineup geworden. Bekend om zijn eenvoudige stijl, comfort en duurzaamheid, is de 574 gemaakt in bijna elke kleur, patroon en materiaal denkbaar, maar de laatste versie van deze iconische sneaker gaat nog verder. De New Balance 574 Sport heeft een slank en modern design met sokachtige bootie constructie. Ze zijn ook uitgerust met lichtgewicht "Fresh Foam" kussen voor extra comfort. Bekijk de foto's voor een nadere blik op het nieuwe ontwerp.

De new balance 574 sport beige is zonder twijfel het grootste stempelstuk van het merk deze zomer, waardoor de eeuwige klassieke 574 in de moderne tijd met een geactualiseerd ontwerp en materialen wordt gebracht. De vroege looppas van de schoen gaat deze maand voort met de introductie van een andere premie set materialen voor het Suede-pak, met een stijlvolle mix van heather mesh en massief suedepanelen voor een blik die het komende herfstseizoen lijkt te hebben.

http://www.kickonfire.biz/

Hors ligne

 

Pied de page des forums