Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 12-10-2017 08:36:52

dacxiangbao
Nouveau membre
Date d'inscription: 12-10-2017
Messages: 3

nike air max 1 ultra 2.0 le dames schoenen

https://1256852360.rsc.cdn77.org/en/84406/nike-air-max-1-ultra-20-flyknit-sail-obsidian-wolf-grey.jpg

Er zijn weinig kleurenwegen en sneakersilhouetten die als historisch als de nike air max 1 ultra 2.0 essential herenschoen in het OG witte en rode kleurenschema beschouwd zouden worden. Het wordt beschouwd als "degene die het allemaal begon" als het gaat om lopende schoenen, dus het is veilig om te zeggen dat de sneaker diep in het erfgoed leeft dat Nike geworteld is. Dit jaar is de 30ste verjaardag van de Nike Air Max 1 zo Het is alleen goed dat Nike alles voor de viering gaat. De maand maart is de laatste jaren bekend als "Air Max Month" en sneakerheads zorgen ervoor dat ze hun beste paren uitbrengen om ze te laten zien. De speciale dag van 3/26 zal altijd speciaal zijn in de sneakerwereld, want het is de datum van de originele release van de allereerste Air Max-back in 1987.

Vroeger deze week hebben we de Air Max 1 Ultra 2.0, de tweede generatie schuimgezette, gemoderniseerde AM1 voorgeschreven. Het was zeker een vertrek, maar nu hebben we onze eerste glimp van de nike air max 1 ultra 2.0 le dames schoenen- een mondvol en de echte game-wisselaar. Het reimagined model sport de schuim middenzool en slanke, grotendeels naadloze bovenkant, we zijn gekomen te verwachten van Ultras, maar dat is maar de helft ervan.

Ontworpen door de legendarische Tinker Hatfield en voor het eerst uitgebracht in 1987, breken de nike air max 1 ultra 2.0 flyknit metallic grenzen en begon de 'Air Revolution'. Het ontwerp inspireert vanuit de Le Centers George Pompidou in Parijs, die de indeling van een gebouw omgedraaid heeft, het is volledig van binnen en geeft zelfs de kleur aan de onderkant van de trappen weer.

Deze lente introduceert Nike een tweede Flyknit-aanbod van de Air Max 1 Ultra. De nike air max 1 ultra 2.0 textile light bone sailis lichtgewicht en ademend. Zat bovenop de Nike Air Sole Unit, deze schoen is perfect voor comfort en warmer dagen voorop.

http://www.shoesmarkbe.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums